wiewióra1976 05.11.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.11.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Strasznie jestem ciekaw co w końcu wyszło z tym projektem Pisz jak najwięcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.11.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Wiewióra! dawaj no tu rzuty i zdjecia działki Masz we mnie stałą czytelniczkę, czytając dziennik aż się smiałam jak wiele z Twoich przeżyć i mnie się przytrafiło. Nie wspomne już o datach 1976 i 2005 marzec serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.11.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 no to jak juz ma byc ktos upierdliwy to ja zglaszam sie na ochotnika Wiewióra dwaja no jakies wizualizacje, kurcze cos mi sie wydaje ze gały mi wyskoczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 21.11.2006 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Upierdliwy albo zainteresowany Wizualizacji nie mam niestety, elewacje wrzucę wkrótce, bo mam ciagle zagwozdki na temat rozmieszczenia okien. W kuchni uparłam sie na okno wychodzace na ogrod i wychodzi mi na to, że nie ma gdzie powciskać sprzętów, wrrrr... A wam gratuluje domku, mój faworyt spośród projektów, które widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.11.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Upierdliwy albo zainteresowany . tak jest! zainteresowana Wizualizacji nie mam niestety, elewacje wrzucę wkrótce, bo mam ciagle zagwozdki na temat rozmieszczenia okien. W kuchni uparłam sie na okno wychodzace na ogrod i wychodzi mi na to, że nie ma gdzie powciskać sprzętów, wrrrr... Moze pomozemy Ci te okienka jakos uporzadkowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.11.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Kurcze rzeczywiście na tych rzutach nie widać Czekam na elewację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.11.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 śpiesze pogratulować No! to do roboty teraz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.11.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 W kuchni w rogu , co tam jest? zlewozmywak czy kuchenka?Kurcze nie widze dokladnie tejkuchni, ani nie znam jej wymiarów, ale sprobujmy:Wiewióra wrzuc na takie dane:szerokośc kuchni i długosci scianekPozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.11.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Gratulki z okazji pozwolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 23.11.2006 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Wymiary kuchni: szerokość 3 m, długość 3,60 m. W rogu jest zlewozmywak - to tylko sugestia architekta, choć chyba niegłupia - bo taki róg trudno sensownie wykorzystać. A w ogóle, Malmucu , chyba się widzimy w nastepny czwartek na Imprezie Andrzejkowej, hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.11.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 No nieeeeeeeeee.... To takie jaja !? Ludzie widzicie co tu sie wyprawia ??? Powiedz jeszcze że widziałyśmy sie na ANI MRU MRU i ja zapadam sie pod ziemie. No dobra, spadam z sofy Z imprezką to ja jeszcze nie wiem jak będzie, Niania - Babcia kombinuje jakis wypadzik tzn. chce się od nas uwolnić na kilka dni (jakos mnie to nie dziwi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.11.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Wiewióra dwaja no jakies wizualizacje, kurcze cos mi sie wydaje ze gały mi wyskoczą no i wyskoczyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.11.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Mój kuzyn architekt uwielbia skomplikowane układziki, twierdzi ze jak sie dobrze pogłówkuje to można stworzyć cos niebanalnego i bardzo oryginalnego. No właśnie, z tym główkowaniem to różnie bywa Jesli w rogu zlewozmywak to az sie prosi by lodówka stanęła w rogu koło wejscia do spizarki a płyta na tej sciance za oknem na ogród. Ciąg roboczy całkiem fajnie zachowany. albo.... płyta jak wyzej a na przeciw płyty na scianie obok drzwi do spizarki zabudowana elegancko lodowka piecyk jakaś szafka cargo. Wtedy zlewozmywak mozesz przeniesc pod okno wychodzące na ulice, pozostaje fajny blat roboczy z widokiem na ogród. Robisz pycha sałatkę a prawa ręką merdasz łychą w garnku żeby sie obiadek nie przpalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.11.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Hurrraaaa jest elewacja Ale duży dom, ile ma metrów powierzchni użytkowej??? Czy poddasze jest też użytkowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 24.11.2006 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 No nieeeeeeeeee.... To takie jaja !? Ludzie widzicie co tu sie wyprawia ??? Powiedz jeszcze że widziałyśmy sie na ANI MRU MRU i ja zapadam sie pod ziemie. No dobra, spadam z sofy Z imprezką to ja jeszcze nie wiem jak będzie, Niania - Babcia kombinuje jakis wypadzik tzn. chce się od nas uwolnić na kilka dni (jakos mnie to nie dziwi ) Jezuuu, czemu masz się zapadać...??? Na ANI MRU MRU nie byłam i tak Znajdź bejbisittera zastępczego i przyjeżdżaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 24.11.2006 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Jesli w rogu zlewozmywak to az sie prosi by lodówka stanęła w rogu koło wejscia do spizarki a płyta na tej sciance za oknem na ogród. Ciąg roboczy całkiem fajnie zachowany. albo.... płyta jak wyzej a na przeciw płyty na scianie obok drzwi do spizarki zabudowana elegancko lodowka piecyk jakaś szafka cargo. Wtedy zlewozmywak mozesz przeniesc pod okno wychodzące na ulice, pozostaje fajny blat roboczy z widokiem na ogród. Robisz pycha sałatkę a prawa ręką merdasz łychą w garnku żeby sie obiadek nie przpalił Wersja pierwsza jest dla mnie prawie idealna - lodówka powinna stać przodem do pokoju, bo lepiej wygląda, nie? Tam gdzie jest ten mały stolik chciałabym barek. Problem, jaki tu widzę: czy odległości między sprzętami nie będą za duże? Czy taka kuchenka prawie na rogu nie jest proszeniem się o kłopoty przy biegających dzieciach? Jeszcze zostaje wcisnąć gdzieś piekarnik... Jak powypełniam wnioski kredytowe (sztuk 4) to se to narysuję w końcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 24.11.2006 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Hurrraaaa jest elewacja Ale duży dom, ile ma metrów powierzchni użytkowej??? Czy poddasze jest też użytkowe??? Poddasze nieużytkowe - czyli strych na klamoty. Dom ma 165 m2 czyli bez przesady - standardowy chyba. Ale chyba wygląda na duży, bo wszyscy mi to mówią. Hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.11.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Wersja pierwsza jest dla mnie prawie idealna - lodówka powinna stać przodem do pokoju, bo lepiej wygląda, nie? Tam gdzie jest ten mały stolik chciałabym barek. Problem, jaki tu widzę: czy odległości między sprzętami nie będą za duże? Czy taka kuchenka prawie na rogu nie jest proszeniem się o kłopoty przy biegających dzieciach? Jeszcze zostaje wcisnąć gdzieś piekarnik... Jak powypełniam wnioski kredytowe (sztuk 4) to se to narysuję w końcu... Taaaaak no właśnie troche mnie martwi ta odległość lodówki od płyty.... myślim myślim.... coś wymyślim ale chyba później bo zara zbiore baty za siedzenie przed kompem, od dzieci i meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.11.2006 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Wracając do kuchni Jeślichodzi o 1-ą wersje, która mówisz najlepiej Ci odpowiada, można płytę z wyciągiem umiescic na pólwyspie, który przylegałby do sciany z oknem na ogród. Można zrobic go w taki sposób by od kuchni na odpowiednij wysokosci mieć plytę, następnie jakias sprytna przegroda i czesc półwyspu od salonu wyzej w formie barku. Zyskałabyś: większe skupienie tzw 3 wierzchołków w kuchni, no i dzieciaki już nie maja takiego dostepu do płyty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts